Mats Johansson

Projektledare/Kvalitetsledning

Projektledare inom kvalitet, produktutveckling och eftermarknad. Arbetat med CM, VU,TQM, BPM. Rapporterat mot företagsledningar hos bl.a. Volvo AB, Wärtsilä, m.fl. Har som ansvarig byggt upp ett Process Management-program för att effektivisera och konsolidera Volvo Bussars globala verksamhet.

Läs mitt CV

Bo Björk

Chef/Projektledare

Erfaren Chef/Projektledare med 30 års erfarenhet av teknik och utvecklingsarbete inom fordonsindustrin. Avdelningschef för produktionstekniska samt konstruerande avdelningar. Har mångårig erfarenhet av utveckling, produktion och konstruktionsprocesser.

Läs mitt CV

Michael Mwera

Projektledare

Konsult med bakgrund inom projektledning. Har arbetat aktivt med investeringsprojekt, processförbättringar, projektledning/konstruktion och montageledning inom diverse tillverkningsindustrier. Har bred erfarenhet och en bra förståelse för olika behov och situationer.

Läs mitt CV

Anna Boström

Projektledare

Bakgrund inom fordonsindustrin. Har arbetat som flödes-/specialvagnstekniker och ansvarig inköpare. Gedigen kunskap inom förhandling/sourcing med olika typer av leverantörer. Har erfarenhet inom flera olika segment som hydraulik, slang, stål/plåt, men även inom interiöra material.

Läs mitt CV

Kontakta oss

14 + 15 =